Sari la conținut
Home » Transport utilaje Baia Mare

Transport utilaje Baia Mare

transport utilaje baia mare

Transport utilaje Baia mare

Transport utilaje Baia Mare
Oferta noastra pentru transport cuprinde transportul de tractoare, miniexcvatoare, utilaje agricole, utilaje de constructii, nacele, lifturi, diferite marfuri etc.
Ne deplasam la orice locatie din judetul Maramures dar si la orice adresa din Romania

Firma de transport autorizata cu sediul in Baia Mare, judetul Maramures. Oferim cele mai rapide servicii de transport utilaje pe autoplatforma. Ne deplasam in cel mai scurt timp la orice locatie din Baia Mare. Suntem dispusi sa transportam utilaje la orice adresa din Romania.

Transport utilaje Baia Mare
Transportam diferite utilaje de constructii la orice locatie si pe orice santier.
Transportam tractoare si accesorii agricole.

Utilaje
Nacele
Tractoare
Stivuitoare
miniexcavatoare

Daca esti in cautarea unui transportator care sa se ocupe de livrarea unui utilaj, poti apela la serviciile noastre. Ne straduim sa oferim cele mai bune, eficiente si sigure transporturi pentru clientii nostri.
Oferta noastra de transport cuprinde atat tractarea si transportul autoturismelor cat si transportul de utilaje de orice fel.
Pentru oferte de pret personalizate ne puteti contacta telefonic la numarul: 0752969668
Experienta in domeniul transportului de peste 10 ani contribuie semnificativ la realizarea transporturilor in cele mai sigure conditii. Ne bazam pe conducatori auto cu experienta si abilitati de profesionisti.
Firma Vasiac WAS Trans SRL ofera documente fiscale pentru serviciile oferite, evident, detinem licenta de transport si toate documentele legale, necesare pentru efectuarea transportului rutier de marfuri si utilaje.
Asteptam solicitarile sau intrebarile dumneavoastra legate de transport la numarul de telefon: 0752969668
Va multumim pentru vizita!
Call Now ButtonSuna acum - Program Non Stop